Basisopleiding logistiek

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 1490,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Basisopleiding logistiek

Onderwerp

Logistiek is overal, ook al staan we er niet altijd bij stil. In magazijnen, in de haven, distributiecentra, overal waar sprake is van opslag en het in ontvangst nemen en verwerken van goederen. Dit klinkt saai, maar het is juist een sport om alles zo efficiënt mogelijk af te handelen. Van etiketten voorzien, de opslag, noem maar op. Hoe beter de logistiek, hoe winstgevender er gewerkt wordt. En welke werkgever/ondernemer is nu niet dol op winst maken? Slagen voor de Basisopleiding Logistiek kan dus voor blije gezichten zorgen.

Inhoud

Bij de Basisopleiding logistiek komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Je zet iets ergens neer en dat is het, zo werkt logistiek niet. Je leert alles over automatisering, middelen voor opslag en transport, milieuvriendelijke maatregelen en communicatie. Ook bij logistiek speelt communiceren een belangrijke rol, net als het goed en snel verwerken van een order. Hoe sneller dit gebeurt, hoe meer orders er in een kort tijdsbestek kunnen worden afgehandeld.
Een ander onderdeel is het in de gaten houden van voorraden en op welke manier dit moet worden aangepakt. Zorgen dat je de klant geen nee hoeft te verkopen, is deels een gevolg van goede logistiek. Je speelt dus een rol van belang als je jezelf ontpopt tot een goed logistiek medewerker.

Relevantie

Deze cursus is interessant voor iedereen die voorraden bijhoudt, of wil gaan bijhouden, en alles wil weten over opslag- en transportmiddelen. De basisopleiding Logistiek is ook heel toepasselijk voor medewerkers van een distributiecentrum.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding Logistiek Onderwijsinstelling 1490,-
  Eindhoven, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.