Fit en Gezond Leven

Categorie Voeding
Prijs € 259,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Fit en Gezond Leven

Fit en Gezond Leven

Steeds meer mensen proberen gezonder te leven. Ze gaan op hun voeding letten en besluiten meer te gaan sporten. Maar welke voeding is nou eigenlijk goed of slecht voor je? Hoe verander je je gewoontes? En hoe bereik én behoud je een gezond gewicht?

Inhoud

In een cursus Fit en Gezond Leven leer je welke voeding belangrijk is. Dus wanneer, hoe en in welke hoeveelheden je dat het beste kunt doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuurlijke geneeswijzen en goede voeding/lichamelijke conditie. Is het gebruik van toestellen echt nodig of voldoet dagelijks een rondje lopen al.

Relevantie

Een cursus Fit en Gezond leven is voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezondere levensstijl. Ook voor mensen die een eigen bedrijf willen opstarten, is een cursus Fit en Gezond een goede basis. Kom alles te weten over het leven in een gezonde balans.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Fit en Gezond Leven NHA Thuisstudies 259,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.