Koken

Categorie Voeding
Prijs € 2250,- tot € 3945
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Koken

Koken

Een fulltime baan is tegenwoordig regel, waardoor het koken er steeds meer bij inschiet. Toch ontdekken steeds meer mensen de boeiende elementen van koken. Ook smaken gerechten met verse ingrediënten veel beter en zijn vaak ook gezonder – dan blikvoedsel. Naast de bekende bereidingstechnieken zoals koken, bakken en frituren bestaan er ook minder bekende kooktechnieken als pocheren, mousseren, blancheren, larderen, stomen, grillen, wokken, flamberen en roosteren. Wel eens gedacht aan koken in een vulkanische bron? Zelfs wetenschappers storten zich tegenwoordig op het hobbykoken met moleculair koken.
Tapas
Verschillende soorten tapas

Inhoud

Ervaren koks beheersen tientallen kooktechnieken. Heeft u deze eenmaal in de vingers, dan draait u uw hand niet meer om voor ingewikkelde gerechten zoals gegratineerde ovenschotels, gerechten en crôute of geflambeerde desserts. Deze technieken leert u bij onderstaande kookcursussen. Ook leert u gerechten aantrekkelijk vormgeven en u leert de bereiding van ingewikkelde gerechten plannen, zodat er geen overbodige tijd verloren gaat. Bij cursussen horen doorgaans kookworkshops.

Relevantie

Kookt u graag, bent u een kookhobbyist, houdt u van lekker eten, kookt u vaak bij feesten of partijen of klagen uw huisgenoten of vrienden over uw kookvaardigheden? Dan is een kookcursus een uitstekende manier om uw kookvaardigheden richting professioneel niveau te ontwikkelen. Ook hoeft u niet meer naar een restaurant om lekker te kunnen eten. Eigenlijk is een kookcursus dus geschikt voor iedereen die zijn kookkunst graag wil ontwikkelen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding kok niveau 2 ROC Midden Nederland 3885,-
  ROC Midden Nederland
Basisvaardigheden koken voor volwassenen (Basiskok) ROC van Amsterdam 2250,-
  Amsterdam, Da Costastraat 91
Koken en Gastvrijheid in de Zorg ROC van Amsterdam    
  Amsterdam
Koken voor gevorderden (Zelfstandig werkend kok) ROC van Amsterdam 2750,-
  Amsterdam, Elandsstraat 175
Zelfstandig werkend kok niveau 3 ROC Midden Nederland 3945,-
  Nieuwegein of Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.