Medisch Secretaresse

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 737,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Medisch Secretaresse

Medisch Secretaresse

Een medisch secretaresse is een secretaresse die gespecialiseerd is in de medische wereld. Als medisch secretaresse ben je een duizendpoot die verschillende werkzaamheden uitvoert en daarnaast een representatieve functie heeft. Je taken lopen dikwijls door elkaar heen en al je werkzaamheden moeten zeer nauwkeurig uitgevoerd worden.
Je kunt als medisch secretaresse op diverse plekken aan het werk, zoals op een polikliniek in het ziekenhuis, bij een huisarts of in een verpleegtehuis. Je maakt afspraken met patiënten, bent aanwezig tijdens het spreekuur en je verwerkt brieven van en naar specialisten. Hiervoor is het belangrijk dat je medische vaktermen kent.
Medisch Secretaresse
Medisch Secretaresse overlegt met de arts

Inhoud

Om medisch secretaresse te worden kun je verschillende cursussen volgen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om afzonderlijke modules te volgen die deel uitmaken van de opleiding. In de medische sector is er behoefte aan goed opgeleide medische secretaresses. Ben je al werkzaam als secretaresse en wil je je verdiepen in de medische wereld, dan zet je een goede stap door het volgen van een vakgerichte cursus.

Relevantie

Het is een cursus relevant voor een ieder die zich wil verdiepen op het gebied van medische kennis en de beroepen die hierbij horen. Het is een cursus die ontwikkeling kan bieden op het gebied van medische hulpverlening en is interessant voor iedereen die een administratieve sector wil invullen binnen de zorg.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Medisch Secretaresse NHA Thuisstudies 737,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.