Medische kennis

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 379,- tot € 875
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Medische kennis

Medische kennis

Onder Medische kennis verstaan wij: alle kennis die nodig is om medische zorg te kunnen realiseren. Hieronder valt uiteraard geneeskunde en kennis over de anatomie en pathologie van een mens, maar je kan hierbij ook denken aan een opleiding tot medisch secretaresse of seksuoloog. Mensen hebben behoefte aan medische zorg, en daarvoor is medische kennis in de breedste zin van het woord nodig.
Medische Kennis
hoofd op operatietafel voor les

Inhoud

Wanneer je kiest voor een cursus die valt onder het overkoepelende geheel medische kennis, leer je afhankelijk van de gekozen cursus, verscheidene zaken betreffende dit vakgebied. In de cursus ‘medisch secretaresse’ zul je onder andere bezig zijn met de administratieve afhandeling en medische terminologie, terwijl je bij een opleiding tot verpleegkundige of cursus primaire medische kennis meer bezig zal zijn met de anatomie van het menselijke lichaam. Ook is het mogelijk om medische vaardigheden te leren, of een oogje in het zeil te houden als opticien.

Relevantie

De cursussen die onder ‘medische kennis’ vallen zijn geschikt voor mensen die het interessant vinden om met mensen en het menselijk lichaam bezig te zijn. Het is tevens een interesante cursus wanneer je van plan bent misschien het medische veld in te gaan.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Biologie (VWO) WisMon 875,-
  Amsterdam, Utrecht
Interdisciplinary Arts Zuyd Hogeschool    
  Maastricht
opleiding Medische Kennis - Anatomie, Fysiologie en Pathologie NHA Thuisstudies 379,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.