Over de Stichting ROC.nl

Of je nu 8 of 80 bent, voor opleiding en beroep slaag je bij ROC.nl

Over de Stichting ROC.nl

Stichting ROC.nl is sinds 1998 een begrip als het gaat om het aanbieden van actuele en relevante informatie met betrekking tot het onderwijs. Ons doel? Het onderwijs toegankelijker maken voor een zo breed mogelijk publiek. Zo bieden wij de mogelijkheid om actief op zoek te gaan naar de informatie die je nodig hebt voor je opleiding, stage of toekomstige carrière.

Benieuwd waar je talenten en interesses liggen? Wij bieden meerdere talent- en beroepskeuze testen aan die het kiezen van een studie of baan makkelijker maken. Ook biedt ROC.nl een overzicht van alle opleidingen op elk niveau door heel Nederland en vind je via onze vacaturebank de meest actuele stageplekken en vacatures.

ROC.nl is een onafhankelijke stichting. Dit betekent dat we geen spreekbuis zijn van de overheid of van onderwijsinstellingen. Wij richten ons enkel op de belangen van de consument. Met succes! Op jaarbasis maken miljoenen mensen gebruik van onze portals. Een indrukwekkend aantal dat blijft stijgen.

Wij doen ons best de meest relevante en actuele informatie voor je op een rijtje te zetten. Daarbij is onze blik op de toekomst gericht en houden we de nieuwste ontwikkelingen in de gaten.

Contactgegevens

Voor vragen over opleidingen, vacatures, scholen en andere onderdelen van de website kun je contact opnemen met de servicedesk ROC.nl/OpleidingenWerk.nl via het contactformulier.

Stichting ROC.nl
Institutenweg 39
7521 PH Enschede
Kvk nummer: 06091513
BTW nummer: NL808280272B01
IBAN: NL88 INGB 0673 1092 75
BIC: INGBNL2A