Manager Metaalbewerkingsbedrijf / Constructiebedrijf

Waar werk je?

Het domein van een Manager Metaalbewerkingsbedrijf / Constructiebedrijf bestaat uit het kantoor en de werkvloer van een metaalbewerkings- of constructiebedrijf. Daarnaast ben je geregeld te vinden bij klanten of leveranciers voor overleg op kantoor of locatie.

Wat doe je?

Een Manager Metaalbewerkingsbedrijf / Constructiebedrijf heeft een leidinggevende functie en moet ervoor zorgen dat de productie binnen het bedrijf zo optimaal mogelijk verloopt. Het begint met het inkopen van materialen, grondstoffen, halffabricaten, onderhandelingen en het werven van klanten. Is de opdracht eenmaal binnen, dan zet jij de juiste mensen, machines en productielijnen zo optimaal mogelijk in. Je geeft daarvoor de instructies aan het uitvoerend personeel en begeleidt hen waar nodig. Het is bovendien jouw taak de voortgang van orders en projecten te bewaken en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor de kwaliteitscontrole van de eindproducten wordt een beroep gedaan op de Manager Metaalbewerkingsbedrijf / Constructiebedrijf. De begeleiding van het hele productieproces van verkoop tot aflevering berust op jouw schouders!

Wat moet je kunnen?

Manager Metaalverwerkingsbedrijf / Constructiebedrijf is een verantwoordelijke functie. Die verantwoordelijkheid moet je kunnen en willen dragen. Je behoudt het overzicht en gaat oplossingsgericht te werk als er problemen zijn. Door je communicatievaardigheden ben je in staat zowel verkoopgesprekken aan te gaan als goed leiding te geven aan je personeel. Je gaat altijd voor de beste kwaliteit en weet ook anderen daartoe te motiveren. Stressbestendigheid gecombineerd met ruimtelijk, numeriek en technisch inzicht zijn een must.

Ben jij in staat om een groot team en geavanceerde apparatuur zo aan te sturen dat een productieproces vlekkeloos verloopt? Dan ben jij een echte Manager Metaalverwerkingsbedrijf / Constructiebedrijf!

Wat kun je verdienen?

Van dit beroep zijn geen standaard salaris gegevens bekend. Het salaris is erg afhankelijk van de branche of sector waarin je werkt.