Aankomend Verkoopmedewerker

Waar werk je?

Een Aankomend Verkoopmedewerker kan zowel aan de slag in de detailhandel (MKB) als bij een groothandel of winkelketen (GWB). De grootte van de winkel waarin je werkt verschilt dus. Ook de mogelijke sectoren variŽren. Je werkt doorgaans binnen.

Wat doe je?

De werkzaamheden van een Aankomend Verkoopmedewerker draaien om de artikelen van de winkel. Je neemt deze in ontvangst, controleert ze en zorgt ervoor dat ze op de juiste manier worden gepresenteerd. Ook voorraadbeheer is jouw taak. Daarnaast wordt van een Aankomend Verkoopmedewerker verwacht dat deze de winkel schoonhoudt. De representatieve uitstraling van de winkel is jouw prioriteit. Verder ben je het aanspreekpunt voor klanten wanneer deze een vraag hebben over het assortiment of de winkel.

Wat moet je kunnen?

De Aankomend Verkoopmedewerker werkt met klanten, dus je moet sociaal vaardig en servicegericht zijn. Je vindt het leuk om mensen te helpen en hen iets te verkopen. Je Nederlands moet goed zijn, zodat je de klant netjes te woord kunt staan. Zelfstandig werken of in teamverband, het maakt jou niet uit: je draait voor beide je hand niet om.

Ben jij de Aankomend Verkoper die graag klanten helpt en tegelijkertijd het belang van de winkel in de gaten houdt? Dan zou dit jouw baan kunnen zijn!