Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf

Waar werk je?

Een Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf werkt, zoals de naam al zegt, bij een loonbedrijf. Dat is een onderneming die machines en vakmensen verhuurt aan andere firma's, zoals landbouwbedrijven en grondverzetbedrijven. Je werkzaamheden vinden meestal niet plaats achter een bureau, maar buiten.

Wat doe je?

Omdat je als Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf steeds verhuurd wordt aan andere bedrijven, zijn je werkzaamheden afwisselend. Over het algemeen stem je de klus af met de opdrachtgever, plan je de werkzaamheden in, stuur je medewerkers aan, begeleid je andere loonwerkers en bewaak je de kwaliteit van de werkzaamheden. Je werkzaamheden zijn dus zowel uitvoerend als co÷rdinerend. Ook het afstellen, onderhouden, bedienen en repareren van machines en materieel is jouw taak. Tot slot krijg je ook te maken met verzorging van gewas en grondgebied.

Wat moet je kunnen?

Minder ideale weersomstandigheden schrikken een Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf niet af. Je zet de juiste machines en mensen op de juiste klus. Je hebt kennis van techniek. Je werkt nauwkeurig en geconcentreerd, met oog voor de veiligheid van jezelf en je team. Verder ben je in staat om leiding te geven, het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. In drukke periodes sleept jouw stressbestendigheid je erdoorheen. Je weet jezelf goed te presenteren en kunt goed omgaan met mensen.

Als je verantwoordelijk werk in de buitenlucht met grote machines en mensen zoekt, is een baan als Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf iets voor jou!