Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf

Waar werk je?

Als Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf werk je bij een firma die vakmensen en machines verhuurt aan andere bedrijven. Denk hierbij aan grondverzetbedrijven en landbouwbedrijven. Je hebt geen vaste werkplaats, omdat opdrachtgever en locatie steeds wisselen.

Wat doe je?

Het werk van een Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf is door de diverse opdrachtgevers en locaties afwisselend. Het begint met een overleg met de opdrachtgever. Vervolgens plan je de werkzaamheden in en zorg je ervoor dat deze uitgevoerd worden. Bij de uitvoering begeleid je de andere loonwerkers. Je houdt de kwaliteit van de werkzaamheden goed in het oog. Ook de machines vallen onder de verantwoordelijkheid van een Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf: onderhoud, reparatie, bediening en afstelling. Daarnaast zul je je regelmatig bezighouden met de verzorging van gewassen en grondgebied.

Wat moet je kunnen?

Een Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf moet zich thuisvoelen in de buitenlucht, want hier spelen een groot deel van je werkzaamheden zich af. De functie is zowel co÷rdinerend als uitvoerend, wat vraagt om diverse vaardigheden. Leidinggeven, overzicht houden, communicatievaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en prioriteiten bewaken komen hard van pas voor het co÷rdinerende deel. Technische kennis, stressbestendigheid en een precieze manier van werken maken het perfecte plaatje compleet.

Herken je jezelf in het geschetste profiel en spreken de werkzaamheden van een Vakbekwaam Medewerker Gemechaniseerd Loonbedrijf je aan? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden!