Vakbekwaam Medewerker Vershandel, Logistiek en Transport

Waar werk je?

Als Vakbekwaam Medewerker Vershandel, Logistiek en Transport ben jij op je plaats bij een handelsbedrijf, veiling of productiebedrijf waar voedsel- en groenproducten worden verwerkt. Je bent regelmatig te vinden in de hallen, opslagruimtes en op kantoor.

Wat doe je?

De taken van een Vakbekwaam Medewerker Vershandel, Logistiek en Transport hebben alles te maken met de goederen van het bedrijf waarvoor je werkt. Je controleert ontvangen goederen, waarbij je let op houdbaarheidsdatum, afwijkingen en beschadigingen. Vervolgens sorteer je ze en zorg je ervoor dat ze worden opgeslagen en verpakt op de juiste manier om bederf te voorkomen. Je stelt orders samen, voegt productinformatie toe en regelt het vervoer naar de afnemers.

Wat moet je kunnen?

In het logistieke beroep van Vakbekwaam Medewerker Vershandel, Logistiek en Transport heb je zowel een leidinggevende als uitvoerende rol. Controle van werkzaamheden en het aansturen van logistiek medewerkers kun je alleen goed uitvoeren als je beschikt over planning- en organisatieskills plus teamvaardigheden. Je bent flexibel en voelt je verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit van de producten.

Wie een verantwoordelijke baan in de logistieke sector zoekt, kan stralen in het beroep van Vakbekwaam Medewerker Vershandel, Logistiek en Transport!