Medewerker Teelt

Waar werk je?

Je werkt als Medewerker Teelt in een kas. Je krijgt, afhankelijk van je werkgever, o.a. te maken met bloembollen, snijbloemen en potplanten.

Wat doe je?

Medewerker Teelt is een uitvoerend beroep. Je werkt volgens instructies van een leidinggevende. Je werkzaamheden bestaan uit zaaien, planten en poten, inclusief het verzamelen en bedienen van de materialen die je daarvoor nodig hebt. Ook de verzorging van de gewassen in de kas is jouw taak. Daarbij horen water geven, bemesten en kwaliteitscontrole. Afwijkingen geef je door aan je leidinggevende. Zijn de gewassen naar wens, dan is het tijd om te oogsten. De Medewerker Teelt heeft hierbij belangrijke taken: het oogsten zelf en het uitvoeren van een padregistratie. Daarnaast houd je je bezig met de sortering, verpakking en het transport van de oogst. Je laat je werkplek inclusief gebruikte spullen altijd schoon achter. Regels en voorschriften volg je op.

Wat moet je kunnen?

Als Medewerker Teelt moet je goed zelfstandig kunnen werken. Je vindt het niet erg om instructies op te volgen. Uiteraard houd je je voor je eigen veiligheid en die van je collega's aan de voorschriften. Je werkt zorgvuldig en productiegericht. Je bent je ervan bewust dat je met levende producten werkt en gaat hier verantwoordelijk mee om.

Heb je groene vingers en voldoe je aan de eisen? Denk eens aan een baan als Medewerker Teelt!