Manager/Ondernemer Fastservice

Waar werk je?

Een manager/ ondernemer fastservice heeft de dagelijkse leiding in een fastfood restaurant, of cafetaria. Je kunt als zelfstandig ondernemer aan de slag, maar ook bij een fastfood keten in dienst zijn. De meeste tijd breng je door op de werkvloer, want een manager/ ondernemer fastservice draait zelf ook mee in het bedrijf.

Wat doe je?

Als manager/ ondernemer fastservice geef jij leiding in het fastfood bedrijf. Je plant en verdeelt de werkzaamheden en werkt zelf ook mee. Tot jouw taken horen klanten bedienen en klanten adviseren over de producten die verkocht worden. Je verkoopt voornamelijk gefrituurde snacks, kleine etenswaren en frisdrank. Je houdt de voorraad in de gaten en zorgt dat alles op tijd besteld wordt. Verder stel je werkroosters op en doe je de (financiŽle) administratie. Ook zorg je er voor dat iedereen de veiligheids- en hygiŽnevoorschriften in acht neemt. Een manager/ ondernemer fastservice doet ook het personeelsbeleid. Je werft, selecteert en ontslaat werknemers en voert gesprekken met alle medewerkers.

Wat moet je kunnen?

De manager/ ondernemer fastservice weet het personeel te motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken. Tijdens je werkzaamheden in kan het soms erg druk en hectisch zijn, daarom ben jij stressbestendig. Je vindt het ook niet erg om op wisselende tijden te werken. Als er een probleem of een klacht is, dan handel jij dit af. Je staat altijd open voor kritiek en daarbij ben je druk bezig de service te verbeteren. Het ontbreekt jou niet aan kennis en inzicht in de wereld van de fastfood. Daarbij weet je alles van de fastfood producten die je verkoopt. Ook spreek je goed Nederlands en redelijk Engels en Duits. Je hebt enige kennis van financiŽn en kunt goed rekenen.