Manager/Ondernemer Fastservice: Video

Video: Horecaondernemer

Bij een goede horecagelegenheid draait alles om de sfeer en de gasten. Maar er kan er maar een de baas zijn; dat ben jij! Als manager/ondernemer horeca geef je leiding aan het personeel van een Hotel, Café of Restaurant. Dit kan als ondernemer je eigen zaak zijn, maar als manager kun je ook leiding geven aan het personeel van een zaak van iemand anders. Naast jouw leidinggevende functie draai je ook mee in het bedrijf.
Dat houdt in dat je de financiën en de bedrijfsformule in de gaten houdt. Jij zorgt dat alles perfect verloopt en jij bent de coach voor een goed draaiend team.

Een verantwoordelijke klus voor mensen die zoeken naar een uitdaging. Je biedt vooral dranken zoals cocktails en kleine etenswaren aan. Je ontvangt en verleent optimale service aan je gasten. Je moet goed met mensen om kunnen gaan en je bent klantvriendelijk ingesteld. Jouw motto is klant is koning. Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer, zodat gasten graag bij je binnenkomen.

Je weet het personeel te motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken!
Je doet je best om het bedrijf draaiende te houden, de werksfeer erin te houden én je zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften nageleefd worden. Het is hard werken, en vaak op onregelmatige tijden, maar het geeft veel voldoening als alles goed loopt en de gasten naar alle tevredenheid de horecagelegenheid verlaten.

Spreken de werkzaamheden van een Horecaondernemer je aan,
dan is dit beroep misschien wel iets voor jou!