Gezel Stukadoor Voorman

Waar werk je?

Als gezel stukadoor voorman werk je bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in de afbouwbedrijfstak. Je voert je werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers binnen de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw (zowel nieuwbouw als onderhoud), renovatie en restauratie. Je werkt op wisselende locaties, zoals in kantoorpanden, particuliere woningen, ziekenhuizen.

Wat doe je?

Je voert diverse typen stukadoorwerk zowel binnen (stukadoren van wanden en plafonds) als buiten (stukadoren van gevels) uit en moet hierbij rekening houden met weersomstandigheden en het werken op hoogte. Afhankelijk van het type bedrijf kunnen de werkzaamheden geconcentreerd zijn op bepaalde typen stukadoorswerk.

Als gezel stukadoor voorman heb je organisatorische en leidinggevende taken zoals: het maken van een planning en werkschema’s, het sturen van je team en de kwaliteit van het werk inspecteren. Je werkt zowel in teamverband als individueel en hebt veel te te maken met o.a. je leidinggevende en collega’s, opdrachtgever/klant, uitvoerder, projectleider, onderaannemers, bedrijfsbureau, medewerkers uit andere disciplines (bv. schilders) en andere personen zoals bewoners. Dit is afhankelijk van de werkomstandigheden (nieuwbouw, groot of klein project, utiliteit of woningbouw).

Wat moet je kunnen?

Je kunt goed samenwerken, communiceren en je weet je te verplaatsen in de wensen en eisen van de klant. Je bent kwaliteit-, resultaat- en oplossingsgericht en je bent in staat om flexibel om te gaan met de verschillende omstandigheden waarin je werkt en waarmee je wordt geconfronteerd.
(Persoonlijke) Veiligheid, Arbo en milieu zijn van groot belang in deze sector. Je weet je dan ook goed aan deze voorgeschreven Arbo-, milieu- en veiligheidsvoorschriften te houden.

Spreken de werkzaamheden van Gezel Stukadoor Voorman je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!