Co÷rdinator Havenlogistiek

Waar werk je?

Als co÷rdinator havenlogistiek werk je organisaties die in het teken staan van het transport van goederen via zeeschepen en andere vervoersmodaliteiten. Jouw werkzaamheden voer je zowel binnen als buiten uit.

Wat doe je?

Jij voert de administratieve werkzaamheden uit zoals het verwerken van gegevens en het opstellen van documenten voor het ladingdossier. Je organiseert het transport en de aankomst van goederen en het verblijf van de verschillende vervoersmodaliteiten in de haven. Daarnaast zorg je voor een goede uitvoering van het operationele proces en controleert of het ladingdossier klopt en compleet is. Ook zorg je voor de douanetechnische afhandeling van de goederen.

Wat moet je kunnen?

Tijdens het transportproces stuur jij medewerkers aan en je bewaakt de voortgang. Jij zet alles op alles om het ladingdossier in orde te maken en het transport van goederen vlot te laten verlopen. Als co÷rdinator havenlogistiek ben je dus een belangrijke schakel in de logistieke keten en je hebt contact met veel verschillende partijen. Je moet dus goed kunnen organiseren en op een juiste manier kunnen communiceren.

Spreken de werkzaamheden van Co÷rdinator Havenlogistiek je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!