Allround Betonstaalverwerker Bouwplaats

Waar werk je?

Als allround betonstaalverwerker bouwplaats werk je bij kleine of middelgrote betonstaalverwerkingsbedrijven in de betonstaalverwerkingsbranche.

Wat doe je?

Je bent meestal werkzaam op de bouwplaats. Je bent vooral bezig met het vlechten van complexe wapeningsconstructies. Eerst controleer je of alle benodigde materialen aanwezig zijn. Je moet er rekening mee houden dat de gemaakte constructie makkelijk aansluit op andere constructies. Naast het vervaardigen van constructies geef je ook leiding aan één of meerdere team. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afwerken van opdrachten.

Wat moet je kunnen?

In dit beroep is het belangrijk om mensen aan te sturen, te controleren en hun werkzaamheden te corrigeren. Je werkt vaak buiten. Dit betekent dat je in weer en wind aan het werk moet en hier ook goed tegen moet kunnen. Ook werk je op grote hoogtes. Je moet dus ook geen last van hoogtevrees hebben.

Spreken de werkzaamheden van een Allround Betonstaalverwerker Bouwplaats je aan? Dan is dit beroep zeker wel iets voor jou!