Uitvoerder

Waar werk je?

Als uitvoerder bouw werk je bij aannemersbedrijven en timmerbedrijven als leidinggevende. Denk hierbij aan een functie als uitvoerder, projectleider en noem maar op. Daarbij voer je jouw werkzaamheden zowel binnen als op de bouwplaats uit.

Wat doe je?

Jij geeft leiding aan het personeel, bespreekt werkopdrachten met (onder)aannemers en je houdt toezicht op het werk. Daarbij let je op de kwaliteit van materialen en het geleverde werk. Je krijgt je opdrachten van de iemand boven jou, maar de uitvoering ervan is jouw verantwoordelijkheid. Ook ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de werkers op de bouwplaats.

Wat moet je kunnen?

Je moet een goede organisator zijn, die stressbestendig is en goed met mensen weet om te gaan. Jij bent geen twijfelaar, je durft beslissingen te nemen! Ook moet je flexibel zijn en in geval van een probleem snel een oplossing kunnen vinden.

Je werkt veel buiten, dus je moet rekening houden met de verschillende seizoenen in Nederland. Ook bij slecht weer gaat het werk vaak door! Je moet klantgericht kunnen werken en proberen kwaliteit te leveren. Daarnaast is het ook nog eens belangrijk dat je veilig en milieubewust werkt.

Spreken de werkzaamheden van Uitvoerder je aan? Dan is dit beroep zeker ets voor jou!