Allround Dakdekker Bitumen en Kunststof

Waar werk je?

Als dakdekker bitumen en kunststof werk je met bitumen en kunststof op platte of flauw hellende daken. Je bent werkzaam in nieuwbouw en renovaties van woningen en utiliteitsgebouwen. Hierdoor kom je in contact met verschillende mensen uit diverse bouwdisciplines.

Wat doe je?

Jij weet hoe je het dakcomponent wind- en regendicht aanbrengt en de dakbedekking geheel kunt integreren en aansluiten op andere bouwdelen. Slopen, herstellen en onderhouden behoren ook tot je werkzaamheden. Kennis van materialen en verwerkingsmethoden zijn hierbij erg belangrijk. Je verricht je werkzaamheden in opdracht van en in overleg met je leidinggevende. Je bewaakt de voortgang en veiligheid van de werkzaamheden van je collega’s en je zorgt voor de inrichting van de werkplek. Je bouwt de systeemsteiger, brengt klimvoorzieningen aan en maakt de lift gebruiksklaar.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over een professionele houding, een grote mate van discipline en je bent resultaatgericht. Bij je werkzaamheden moet je denken aan regelgevingen op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Als er onverwachts logistieke of technische problemen voordoen, moet jij direct maatregelen nemen en oplossingen bedenken.

Spreken de werkzaamheden van Allround Dakdekker Bitumen en Kunststof je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!