Allround Dakdekker Metaal

Waar werk je?

Als allround dakdekkermMetaal werk jij zonder moeite op hellende daken of aan gevels in nieuwbouw en renovaties van woningen en utiliteitsgebouwen. Je komt bij dit beroep in contact met verschillende mensen uit diverse bouwdisciplines.

Wat doe je?

Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het aanbrengen van dakcomponenten zoals metalen platen, koper, zink, aluminium en staal. Daarnaast verricht je sloopwerk en herstel en onderhoud aan daken. Binnen dit beroep ben je vooral werkzaam in de buitenlucht en dat doe je vaak op hoogte. Als allround dakdekker metaal ben je naast je uitvoerende werkzaamheden ook het aanspreekpunt van de collega’s met wie je samenwerkt en bewaak je de kwaliteit en de voortgang hiervan. Jij ziet erop toe dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd en voldoen aan de veiligheidsnormen.

Wat moet je kunnen?

Als allround dakdekker metaal werk je nauwkeurig, resultaatgericht en ben je kwaliteitsbewust. Daarbij ben je verder gedisciplineerd en bewust van de veiligheid. Bij deze werkzaamheden moet je denken aan regelgevingen op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Als er onverwachts logistieke of technische problemen voordoen, moet jij direct maatregelen nemen en oplossingen bedenken.

Spreken de werkzaamheden van Allround Dakdekker Metaal je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!