Logistiek Medewerker Versindustrie

Waar werk je?

Als logistiek medewerker versindustrie werk je bij verschillende bedrijven die zich bezig houden met de productie van versproducten. Je bent werkzaam op verschillende afdelingen van een productiebedrijf binnen de versindustrie.

Wat doe je?

Producten als groente en fruit worden in de versindustrie verwerkt tot bijvoorbeeld groenten (of fruit) in blik en kant en klaar maaltijden. Jij regelt en co÷rdineert dat de producten snel en op een goede manier klaar worden gemaakt voor vervoer. Ook houd je je bezig met de voorraad, de orderverwerking en de administratieve dingen die bij je werk komen kijken. Een erg veelzijdige baan. Je moet altijd rekening houden met de veiligheidseisen en de regels die gelden voor de arbeidsomstandigheden (ARBO).

Wat moet je kunnen?

In dit beroep werk je met producten en etenswaren waarbij de houdbaarheidsdatum erg belangrijk is voor consumptie. Dit betekent dat je zorgvuldig moet omgaan met het vervoer van de desbtreffende goederen. Je bent tevens alert op de kwaliteit van de producten. Tot slot schenk je veel aandacht aan hygiŰne. Je werkt namelijk met verse producten.

Spreken de werkzaamheden van Logistiek Medewerker Versindustrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!