Middenkaderfunctionaris Bouw

Waar werk je?

Als middenkaderfunctionaris bouw werk je bij organisaties, bedrijven en instellingen die zich bezig houden met de gebouwde omgeving. Zij beheren, onderhouden en geven vorm aan de infrastructuur. Denk hierbij aan ontwerpbureaus, specialistische bureaus, (gemeentelijke) overheid, aannemers of gespecialiseerde aannemers in verschillende functies.

Wat doe je?

Als middenkaderfunctionaris bouw werk je aan projecten. Je ontvangt werkopdrachten en overlegt deze met je leidinggevende. Je verzamelt en analyseert de benodigde gegevens en geeft informatie over de status en kwaliteit van de ontwikkeling, werkvoorbereiding en de uitvoering ervan. Je werkt zowel binnen als buiten het bedrijf en zorgt dat het project op tijd en in goede staat wordt opgeleverd aan de klant.

Wat moet je kunnen?

In dit beroep moet je een proactieve houding hebben. Dit betekent dat je vooraf over voldoende informatie beschikt, voordat je beslissingen neemt. Je moet ook analytisch zijn. Je onderzoekt bijvoorbeeld of het verstandig is om ergens een rotonde aan te leggen. Jij als middenkaderfunctionaris bouw kan jouw leidinggevende advies geven en jouw onderzoeksresultaten of tekeningen tonen. Zodat er een goede beslissing genomen kan worden om die rotonde daadwerkelijk aan te leggen.

Spreken de werkzaamheden van Middenkaderfunctionaris Bouw je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!