Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde

Waar werk je?

Als middenkaderfunctionaris landmeetkunde werk je bij organisaties, bedrijven en instellingen die zich bezig houden met de gebouwde omgeving. Zij beheren, onderhouden en geven vorm aan de infrastructuur.

Wat doe je?

Als middenkaderfunctionaris landmeetkunde werk je aan opdrachten. Elke ontvangen opdracht bespreek je met je leidinggevende. Je voert bewerkingen en controles uit met gegevensbestanden om ze toe te kunnen voegen of verwerken aan bestaande gegevensbestanden. Je zorgt ervoor dat er binnen de gegevensbestanden geen gegevens verloren gaan die volgens voorschriften behouden moeten blijven. Verder maak je beeld- en of presentaties van bestanden en zorg je dat de kwaliteit daarvan gelijk is aan het doel en aan de opdracht.

Wat moet je kunnen?

Je moet in dit beroep gevoel voor ruimte en richting hebben. Je moet namelijk met de door jou gemeten resultaten verbanden leggen met problemen die in de infrastructuur voor komen. Je moet goed overweg kunnen met technische programma's. Hier ben je namelijk veel mee bezig tijdens je werkzaamheden.

Spreken de werkzaamheden van Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!