Allround Ondernemer Klussenbedrijf

Waar werk je?

Als allround ondernemer klussenbedrijf werk je als zelfstandig ondernemer voor verschillende opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan aannemers, woningbouwcorporaties, winkelbedrijven of huisartsenpraktijken, maar bijvoorbeeld ook bij particulieren thuis. De werkzaamheden vinden zowel binnen als buiten plaats.

Wat doe je?

Je bedenkt passende oplossingen om te voldoen aan de wensen van de klant. Je vernieuwt onder andere keukens en badkamers, repareert technische installaties, vervangt wandcontactdozen, plaatst dakramen, hangt deuren af en voorziet ze van hang- en sluitwerk. Ook knap je schilderwerk op, leg je vloeren en doe je kleine verbouwingen. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten en doet er alles aan om hen tevreden te stellen. Je werk is afwisselend en veelzijdig. De omvang van je klussen kunnen variŽren in grootte en worden verricht onder diverse omstandigheden zowel binnen als buiten en op hoogte.

Wat moet je kunnen?

Je bent handig en technisch ingesteld en vindt het leuk om te klussen. Omdat je vaak je werkzaamheden afstemt met de klant moet je goed kunnen plannen en organiseren. Je verricht je werk op basis van de gemaakte afspraken. Je moet klantgericht kunnen handelen. Ondanks dat je veelal dezelfde werkzaamheden doet is het van belang dat je de juiste kennis toepast en inspeelt op onverwachte situaties.

Spreken de werkzaamheden van Allround Ondernemer Klussenbedrijfe aan? Dan is dit beroep zeker ets voor jou!