Logistiek Medewerker Houthandel

Waar werk je?

Als logistiek medewerker houthandel werk je bij een houthandelsbedrijf. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf wordt er naaldhout, loofhout en plaatmaterialen verhandeld, geļmporteerd, opgeslagen en bewerkt. Op het buitenterrein heb je te maken met allerlei weersfactoren. Ook kun je werkzaam zijn in een magazijn.

Wat doe je?

Je lost het aangevoerde hout en plaatmateriaal en controleert het. Vervolgens sla je het op in het magazijn of buiten op de werf. Als er een order of bestelling binnenkomt verzamel jij het juiste hout of plaatmateriaal. Je verpakt het en zet het klaar voor verzending. Ook ben jij verantwoordelijk voor de opslagplaats. Jij houdt het schoon en zorgt ervoor dat het logisch is ingedeeld. Soms werk je met een heftruck of een zijlader.

Wat moet je kunnen?

Discipline, nauwkeurigheid, netheid en concentratie zijn tijdens de werkzaamheden van groot belang, dit omdat je tijdens de werkzaamheden een goede balans moet vinden tussen snelheid en kwaliteit. Verder moet je goed kunnen samenwerken met andere collega's, maar ook zelfstandig kunnen werken. Uiteraard ben je je bewust van alle veiligheidseisen die gesteld worden.

Spreken de werkzaamheden van Logistiek Medewerker Houthandel je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!