Verkoopmedewerker Vers Supermarkt

Waar werk je?

Als verkoopmedewerker vers supermarkt werk je op een versafdeling in een supermarkt (groente en fruit, vlees, vleeswaren, vis, kaas, brood / bake-off). Jouw werkzaamheden voer je dus vooral binnen uit.

Wat doe je?

Het is als verkoopmedewerker jouw taak om er voor te zorgen dat de presentatie op de versafdeling er keurig uitziet en de voorraden in de presentatiemeubelen en schappen aangevuld zijn. Als verkoopmedewerker ben je vaak inzetbaar op meerdere versafdelingen. Je bent gekwalificeerd om werkzaamheden uit te voeren in de verse voedingsbranche in de supermarkt. Het accent van je werk ligt zowel op werkzaamheden die op de winkelvloer worden uitgevoerd als op werkzaamheden in het magazijn.

AlsvVerkoopmedewerker werk je in teamverband met jouw leidinggevende en andere verkoopmedewerkers. Je werkt altijd onder leiding van een afdelingschef. Omdat de marges binnen de supermarkt klein zijn (er wordt niet zoveel per product verdiend), ben je als verkoopmedewerker kostenbewust en zal je er alles aan doen om bederf en diefstal te voorkomen.

Wat moet je kunnen?

Bij de uitvoering van jouw taken moet je klantvriendelijk en collegiaal zijn. Je bent je ervan bewust dat je werkt met verse producten en de kwaliteitseisen die de consument en de overheid stelt aan versproducten. De verkoopmedewerker vers supermarkt is continue alert op de kwaliteit van versproducten en onderneemt actie indien nodig. Je hebt een hoog werktempo en verliest daarbij de kwaliteit van de producten niet uit het oog. Je werkt flexibel bij het veranderen van werkzaamheden. Je plant je eigen dagtaken zoveel mogelijk zelf en kan daar flexibel mee omgaan. Tijdens jouw werkzaamheden houd je steeds rekening met het efficiŽnt werken en tegelijkertijd volgen van voorschriften met betrekking tot arbo en veiligheid, gezondheid en milieu.

Spreken de werkzaamheden van Verkoopmedewerker Vers Supermarkt je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!