Meewerkend Voorman Versindustrie

Waar werk je?

Als meewerkend voorman versindustrie werk je bij bedrijven die zich bezighouden met het verwerken, bewerken en produceren van vlees en voedingsmiddelen. Enkele voorbeelden zijn vis- en vleesfabrieken en slachterijen. Je werkt vooral binnen in verschillende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld koelcellen.

Wat doe je?

Je geeft leiding aan een groep productiemedewerkers van een afdeling. Jij maakt een planning, zorgt ervoor dat de machines gereed zijn en zet de benodigde materialen klaar voor de productie. De producten moeten op tijd af, maar moeten ook voldoen aan de kwaliteitseisen. Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit.

Wat moet je kunnen?

Je bent kwaliteitsbewust, je werkt immers met verswaren. Je moet je personeel weten te motiveren en te stimuleren en moet je flexibel opstellen ten aanzien van de werkzaamheden die je moet doen. Je hebt een uitvoerende rol waarbij je aanstuurt en controleert. Ook heb je een sociale rol en ben jij het aanspreekpunt voor je medewerkers. Plannen moet je goed in zijn want je bent afhankelijk van verschillende factoren.

Spreken de werkzaamheden van Meewerkend Voorman vVrsindustrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!