Middenkaderfunctionaris Restauratie

Waar werk je?

Als middenkaderfunctionaris restauratie werk je bij rijks-, provinciale en gemeentelijke overheden, de monumentenwacht, ontwerpbureaus, specialistische bureaus, bouwbedrijven en in restauraties gespecialiseerde bouwbedrijven in verschillende functies.

Wat doe je?

Jij richt je op vergunningen en subsidies, met uitwerken van restauratie-ontwerpen, met inspecties en onderhoudsplannen bijvoorbeeld als monumentenwachter en met werkvoorbereiding/ uitvoering van restauratiewerken.

Afhankelijk van de omvang en eventuele specialisatie van het bedrijf/ de organisatie zal je jouw werkzaamheden die meer of minder bouwprocesfasen omvatten op kantoor of op op de bouwplaats uitvoeren. In de initiatief- en werkvoorbereidingfase op kantoor. Soms in de werkvoorbereidingsfase afhankelijk van bedrijfscultuur, vrijwel altijd in de uitvoeringsfase op de bouwplaats. In de beheer- en onderhoudfase werk je wisselend binnen of buiten.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over een professionele instelling en hebt gevoel voor techniek. Je neemt beslissingen en kunt goed plannen en organiseren. Verder kun je goed samenwerken met andere collega's en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Spreken de werkzaamheden van Middenkaderfunctionaris Restauratie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!