Allround plaatwerker

Waar werk je?

Als allround plaatwerker werk je bij bedrijven in de metaalproductenindustrie waarbij de nadruk ligt op isolatie, plaatwerk, constructie, pijpenbewerking en lassen. Je voert werkzaamheden uit op de afdeling plaatbewerking voor verschillende marktsegmenten waaronder, de transportmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, telecommunicatie, computerindustrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en verkeerssystemen.

Wat doe je?

Afhankelijk van het bedrijf waarin je werkzaam bent verricht je zowel ondersteunende werkzaamheden in productie, montage en isolatie van onderdelen, assembleren, als het vervaardigen van diverse complexe samengestelde producten van diverse soorten materialen. Met de onderdelen die je hebt ontwikkeld, worden de plaatconstructies op locatie samengesteld. Hierbij kun jijzelf betrokken zijn of dit wordt door jouw collega’s uitgevoerd.

Wat moet je kunnen?

Als allround plaatwerker heb je een uitvoerende en een vaktechnisch controlerende rol. Je voert meestal in opdracht van je leidinggevende je opdrachten uit. Je leidinggevende voert de eindcontrole uit. Jij ziet erop toe dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en die van je collega’s.

Spreken de werkzaamheden van Allround Plaatwerker je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!