Allround schoonmaker/medewerker vloeronderhoud

Waar werk je?

Als allround schoonmaker/medewerker vloeronderhoud werk je voor een schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat grote gebouwen als kantoren, scholen, banken en overheidsinstellingen netjes en schoon blijven. Je werkt dus op verschillende locaties, meestal is dat binnen.

Wat doe je?

Met de opdrachtgever (de teamleider of een ervaren collega) spreek je af wat, wanneer en hoe laat er wordt schoongemaakt. Je stofzuigt, neemt bureaus, tafels en telefoons af, dweilt vloeren, leegt prullenbakken en maakt de toiletten schoon. Meestal werk je alleen. Veel contact met andere mensen heb je niet, want jij bent voornamelijk bezig wanneer de meesten al naar huis zijn of nog moeten beginnen met werken.

Wat moet je kunnen?

Je moet betrouwbaar zijn, kwaliteit leveren en snel kunnen werken. Plannen en tijdsindeling is belangrijk in dit beroep. Tijdens je werkzaamheden weet je dus de juiste balans te vinden tussen snelheid en kwaliteit. Bovendien moet je goed kunnen samenwerken met andere collega’s. Verder is het belangrijk dat je de juiste schoonmaakspullen kiest voor je begint en deze op de juiste manier gebruikt.

Spreken de werkzaamheden van Allround Schoonmaker/Medewerker Vloeronderhoud je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!