Manager biologisch-dynamisch bedrijf

Waar werk je?

Als manager van een biologisch dynamisch bedrijf geef je leiding aan de medewerkers van dat bedrijf. Een biologisch dynamisch bedrijf kweekt gewassen op een natuurlijke wijze en de dieren worden niet in kleine hokjes geplaatst. Er wordt veel aan het milieu, de dieren en de gezondheid van de mens gedacht.

Wat doe je?

Jij maakt als bedrijfsleider planningen voor je medewerkers en controleert hun werkzaamheden. Ook maak je afspraak met klanten en leveranciers. Je werkt vaak zelf ook mee in het bedrijf, dus je weet bijvoorbeeld precies hoe je op een natuurlijke manier gewassen moet kweken en op een natuurvriendelijke manier onkruid kunt bestrijden. Daarnaast doe je ook administratieve werkzaamheden.

Wat moet je kunnen?

Met dit beroep moet je goed leiding kunnen geven, maar het zelf ook niet erg vinden om de handen uit de mouwen te steken. Verder moet je het leuk vinden om buiten te werken en met planten en dieren bezig te zijn. Daarnaast moet je er bewust voor kiezen om binnen een biologisch dynamisch bedrijf te gaan werken, omdat de werkwijze anders is dan bij een niet-biologisch dynamisch bedrijf. Verder moet je met machines om kunnen gaan, omdat je hier veel mee moet werken.

Spreken de werkzaamheden van Manager biologisch-dynamisch bedrijf je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!