Manager/bedrijfsleider fastservice

Waar werk je?

Als bedrijfsleider fastservice werk je bij fastservicebedrijven zoals fastfoodrestaurants, bedrijfskantines, cafetariaís, strandpaviljoens, buffetrestaurants, ijssalons, koffiezaken en tearooms, bake-off bedrijven, broodjeszaken, lunchrooms, pizza-afhaal- en bezorgbedrijven en pannenkoekenrestaurants.

Wat doe je?

Als bedrijfsleider fastservice geef je leiding aan de medewerkers binnen het bedrijf en je voert het personeelsbeleid uit. Je houdt een oogje in het zeil zodat het verkopen en het bereiden van de producten op een veilige en juiste manier gebeurt. Je weet daarom te werken volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP-richtlijnen en hygiŽne.

Wat moet je kunnen?

Tijdens je werkzaamheden kan het soms erg druk en hectisch zijn. Maar jij weet goed met stress om te gaan. Ook vind je het niet erg om op wisselende tijden te werken. Als er een probleem is los jij het op. Daarnaast ondersteun je de ondernemer fastservice bij het ontwikkelen van diverse plannen en je zorgt voor het behalen van de commerciŽle doelstellingen

Spreken de werkzaamheden van Manager/Bedrijfsleider Fastservice je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!