Manager gemechaniseerd loonbedrijf

Waar werk je?

Als manager gemechaniseerd loonbedrijf werk je bij een loonbedrijf. Dit is een bedrijf dat machines en vakmensen verhuurt aan landbouw- en grondverzetbedrijven. Denk hierbij aan landbouwvoertuigen, tractoren en grote graafmachines. Steeds meer loonwerkers worden ook ingezet bij stedenbouw en de aanleg van wegen. Als manager gemechaniseerd loonbedrijf werk je zowel op locatie als vanuit kantoor.

Wat doe je?

Je hebt een leidinggevende rol en zorgt ervoor dat de medewerkers hun werk goed uitvoeren. Jij bent er als manager verantwoordelijk dat de werkzaamheden binnen het loonbedrijf goed verlopen. Je maakt een planning dat machines en personeel op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en houdt toezicht dat alle werkzaamheden volgens schema worden afgerond. Indien nodig ben je zelf ook op locatie te vinden om te kijken of alles goed verloopt. Verder voer je de administratie (zoals het factureren en archiveren), onderhoud je contacten met klanten en bouw je een eigen netwerk op. Je haalt opdrachten binnen en promoot het bedrijf.

Wat moet je kunnen?

In de eerste plaats moet je goed leiding kunnen geven. Je bent sociaal en hebt een goede band met je medewerkers. Omdat je veel met klanten te maken hebt is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent ingesteld. Hierbij voer je veel gesprekken en achterhaalt de wensen van de klant. Je bent technisch onderlegd en vindt het leuk om met machines te werken. Om de administratie te kunnen voeren met je goed kunnen rekenen.

Spreken de werkzaamheden van Manager Gemechaniseerd Loonbedrijf je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!