Manager vershandel, logistiek en transport

Waar werk je?

Als manager vershandel, logistiek en transport werk je bij ben je verantwoordelijk voor een afdeling binnen het bedrijf en stuur je deze aan. Jouw werkzaamheden voer je zowel van kantoor als op de werkvloer uit.

Wat doe je?

Vaak heb je een uitvoerende rol, dit is mede afhankelijk van de grootte en de drukte op het bedrijf. Je geeft samen met een collega leiding aan een team van logistiek medewerkers. Daarnaast moet je ook controleren of de uitvoering van de werkzaamheden goed lopen. Verder heb je veel te maken met planning en evaluatie, zowel met betrekking tot de afnemers en het personeel als de planning van de werkzaamheden. Samen met de leidinggevende draag je bij aan het bewaken van het bedrijfsproces van inkoop tot aan de levering van producten. Je controleert bijvoorbeeld de geleverde producten en het transport van de producten naar de opslagplaats. Je draagt zorg voor de uitvoering van registratie, procedures en afspraken met betrekking tot de kwaliteitszorg. Daarnaast werk je nauw samen met de in- en verkopers en maak je afspraken met leveranciers en afnemers.

Wat moet je kunnen?

Je hebt in deze functie is het belangrijk dat je mensen kunt aansturen en hun werkzaamheden kunt controleren. Ook moet je mensen kunnen coachen en ervoor zorgen dat zij hun werk op een juiste manier kunnen uitoefenen. Je hebt vaak te maken met wisselende omstandigheden. Soms kan het heel druk worden. Op zo'n moment moet jij het overzicht houden en ervoor zorgen dat het logistieke proces in goede banen begeleid wordt.

Spreken de werkzaamheden van Manager Vershandel, Logistiek en Transport je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!