Manager voeding

Waar werk je?

Als manager voeding werk je bij kleine, middelgrote of grote bedrijven binnen de voedingsindustrie. Hierbij kun je denken aan de inpak- of productieafdeling, of de expeditie, waar de producten worden verzonden. Deze voedingsmiddelen komen terecht in de schappen van de supermarkt, maar ook bij de slager of groentezaak. Als manager voeding werk je op de afdeling en vanuit je kantoor.

Wat doe je?

Je bent het aanspreekpunt voor collegaís op de afdeling en geeft leiding en instructies aan hen. Jij draagt er zorg voor dat er efficiŽnt gewerkt kan worden op jouw afdeling. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid over zaken voedselveiligheid, communicatie, zorgsystemen en arbeidsomstandigheden. Zo houd je je dus bezig met urenverantwoording, ziekteverzuimbegeleiding, teamontwikkeling en werkoverleg met het personeel. Als de chef van de afdeling wegvalt kun je dit zelf probleemloos opvangen. Verder zorg je ervoor dat je jouw afdeling draaiend houdt binnen de beschikbaar gestelde budgetten.

Wat moet je kunnen?

Je bent flexibel en sociaal ingesteld. Leiding geven is bij jou in goede handen en je kunt je team motiveren. Verder ben je representatief, zowel richting medewerkers als naar buiten. Kwaliteit staat in dit vak voorop, het is dus belangrijk dat je goed in de gaten houdt wat er op jouw afdeling gebeurt en je verantwoordelijk voelt hiervoor.

Spreken de werkzaamheden van Manager Voeding je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!