Medewerker groene detailhandel

Waar werk je?

Als medewerker groene detailhandel werk je bij een tuincentrum, bloemenhandel, plantencentrum, natuurvoedingswinkel of bouwmarkt met een groene afdeling. Ook kun je aan de slag in een supermarkt met bloemen- of natuurvoedingsafdeling. Je werkt in de verkoopruimte, achter de toonbank en in het magazijn.

Wat doe je?

Je bent bezig met onder meer het verkopen van producten. Bij het verkopen van producten stel jij je klantvriendelijk op en heb je kennis over de producten die je verkoopt. Verder hou jij je bezig met het maken van verkooppresentaties. Ook het onderhoud van de levende producten behoort tot jouw takenpakket. Ook voer je werkzaamheden uit Ďachter de schermení zoals het bestellen van producten, de bevoorrading en het transport van de producten. Daarbij is het belangrijk dat jij de goederen controleert op afwijkingen en kwaliteit.

Wat moet je kunnen?

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor dit beroep belangrijke aspecten. Je zorgt dat de klanten op een juiste manier geholpen worden en netjes te woord gestaan worden. En je stelt continu hoge eisen aan het werk dat je levert. Dit doe je door producten goed te verzorgen en afwijkingen op tijd aan je leidinggevende te melden.

Spreken de werkzaamheden van Medewerker Groene Detailhandel je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!