Vakbekwaam medewerker groene detailhandel

Waar werk je?

Als vakbekwaam medewerker groene detailhandel werk je bij een winkel of tuincentrum waar levende producten of verse voedingsmiddelen een belangrijk deel van het assortiment uitmaken.

Wat doe je?

Je begeleidt en stuurt de verkoopmedewerkers aan. Je plant de dagelijkse werkzaamheden op de verkoopafdeling en je hebt de verantwoordelijkheid voor de verkoop. Je houdt regelmatig overleg en rapporteert gegevens aan je leidinggevende. Verder heb je een brede kennis van producten en de toepassingen ervan. Je richt je op de winkelinrichting en de presentatie. Daarnaast houd jij je bezig met het transport, het bestellen en de bevoorrading van de producten. Ook houd je de marktontwikkelingen in de gaten en springt hier op in. Uiteraard houd jij je bezig met de verkoop van producten.

Wat moet je kunnen?

Je moet voor deze functie beschikken over leidinggevende capaciteiten. Jij stuurt de medewerkers aan. Een commerciŽle houding is vanzelfsprekend in deze functie en daarnaast ben je ook klantgericht. Omdat je ook de verantwoording draagt voor de planning, bevoorrading en het transport is het belangrijk dat je goederen nauwkeurig weet te controleren en je kan inspelen op de behoefte van de winkel.

Spreken de werkzaamheden van Vakbekwaam Medewerker Groene Detailhandel je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!