Vakbekwaam medewerker natuur en vormgeving

Waar werk je?

Als vakbekwaam medewerker natuur en omgeving werk je bij een tuincentrum, een woonwarenhuis, een bedrijf in de interieurbeplanting, bij andere creatieve en kunstzinnige bedrijven of bij bedrijven die naast andere werkzaamheden zich bezig houden met vormgeven, decoreren en stileren met de natuur als inspiratiebron. Je bent voornamelijk werkzaam op locatie of in een eigen atelier/werk-/bedrijfsruimte.

Wat doe je?

Je verricht werkzaamheden ten aanzien van de styling, vormgeving en het aanbrengen van decoraties, sfeerconcepten en accenten in (verkoop)ruimten. Je vervaardigt daarvoor commercieel verantwoorde decoraties, die soms tijdelijk en soms blijvend van aard zijn, op hoog creatief niveau. Het vormgeven, decoreren en stileren met de natuur als inspiratiebron staat hierin centraal. Daarnaast houd jij je bezig met het ontwerpen van nieuwe producten en het verzorgen van bedrijfspresentaties, vakdemonstraties of workshops. Verder behoren de administratieve, aansturende en ondersteunende werkzaamheden, afhankelijk van je functieniveau, tot jouw takenpakket.

Wat moet je kunnen?

Je kunt nauwkeurig werken en beschikt over een creatieve en commerciŽle instelling. Je houdt de ontwikkelingen in jouw vakgebied goed bij. Verder ben je flexibel ingesteld en beschik je over goede sociale en commerciŽle vaardigheden.

Spreken de werkzaamheden van Vakbekwaam Medewerker Natuur en Vormgeving je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!