Meewerkend leidinggevende montage timmerindustrie

Waar werk je?

Als meewerkend leidinggevende montage timmerindustrie werk je voornamelijk in een timmerfabriek op de afdeling waar gevelelementen, zoals kozijnen, ramen en deuren, maar ook gevelvullende elementen en houtskeletbouwelementen worden gemaakt.

Wat doe je?

Je bereidt machinale werkzaamheden voor, die je in de meeste gevallen van je leidinggevende ontvangt. Deze neem je nauwkeurig door en je controleert de juistheid van de gegevens die je hebt ontvangen. Je stelt op basis van deze gegevens de productiemethode samen. Werkzaamheden zoals het boren, zagen, schaven en of bijvoorbeeld schuren zet je uit naar de medewerkers over wie jij de leiding hebt. In sommige gevallen voer jij zelf deze werkzaamheden ook uit. Jij zorgt er voor dat de benodigde materialen en gereedschappen voor handen liggen voor de medewerkers en dat het werk gedaan kan worden. Ook controleer jij deze en zijn er mankementen, dan zorg jij ervoor dat dit wordt opgelost. Je bent verantwoordelijk voor het eindproduct. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden, maar ook de producten worden gecontroleerd en of de producten voldoen aan de eisen.

Wat moet je kunnen?

Precies en nauwkeurig werken is van belang in dit beroep. Producten moeten voldoen aan de vastgestelde eisen en jij bent daar verantwoordelijk voor. Omdat je veelal verschillende producten maakt moet je snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Je werkt veel met machines. Te allen tijde is het van belang dat jij de veiligheid van jezelf in je collega’s in de gaten houdt.

Spreken de werkzaamheden van Meewerkend Leidinggevende Montage Timmerindustrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!