Ondernemer vers

Waar werk je?

Als ondernemer vers werk je bij bedrijven in de versbranche, zoals een ambachtelijk slagerij, viswinkel, bij een poelier of in een groentespeciaalzaak. Werken doe je niet alleen op kantoor, maar ook in de productieruimte of verkoopruimte. Dit kan bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, maar je kunt ook meerdere filialen bezitten.

Wat doe je?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ondernemingsbeleid van de winkel. Jij bent bezig met de inkoop, het personeelsbeleid, de financiŽn en marketing om de zaak meer bekendheid te geven en dus meer omzet te krijgen. Jij bepaalt het versassortiment en ziet er op toe dat het bewerken en verwerken van versproducten goed verloopt. Bij deze werkzaamheden word je bijgestaan door de chef vers. Verder bepaal jij de regels en procedures van het bedrijf en hou je rekening met wettelijke voorschriften en CAO-afspraken. Als ondernemer vers werk je zelf mee in het bedrijf, zodat je weet wat er op de werkvloer plaatsvindt. Daarnaast stuur je personeel aan.

Wat moet je kunnen?

Je voelt je verantwoordelijk voor de voortgang van het bedrijf. Je bent enthousiast en commercieel ingesteld om jouw winkel succesvol te maken. Zo zorg je ervoor dat niet alleen de klanten, maar ook het personeel tevreden zijn. Je kunt goed zelfstandig werken, maar staat ook open voor adviezen van medewerkers. Je weet slim in te kopen en hoe je meer naamsbekendheid voor het bedrijf kunt krijgen. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en heb je geen negen tot vijf-mentaliteit. Bij eventuele problemen ben jij de aangewezen persoon om ze op te lossen en durf je beslissingen te nemen.

Spreken de werkzaamheden van Ondernemer Vers je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!