Reiniger in de voedselverwerkende industrie

Waar werk je?

Als reiniger in de voedselverwerkende industrie werk je bij bedrijven die actief zijn de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Je bent werkzaam bij schoonmaakbedrijven die zich richten op het reinigen en desinfecteren van apparatuur en (productie)ruimten in de voedselverwerkende industrie en doet dit op verschillende locaties.

Wat doe je?

Je werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Op basis van een schoonmaakprogramma maak je onder andere productiehallen en machines schoon. Je gebruikt hiervoor verschillende materialen, middelen, gereedschap en apparatuur. Indien van toepassing maak je een inschatting over het al dan niet schoonmaken van ruimtes en houdt rekening en gaat adequaat om met de met de aanwezigheid van gebruikers van het pand. Eenvoudige problemen die zich tijdens het werk voordoen los je zelf op. Complexere problemen meld je aan jouw leidinggevende.

Wat moet je kunnen?

Je bent je er van bewust dat jij het bedrijf vertegenwoordigt waarvoor je werkt. Je moet goed kunnen samenwerken, communiceren en je kan rekening houden met de wensen van de opdrachtgever en de gevoelens van de gedupeerde. Belangrijk is dat je kwaliteits- en klantbewust bent. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Jij verricht de werkzaamheden en volgt de algemeen geldende normen en richtlijnen. Aanvullende eisen met betrekking tot hygiŽne, ontvangt je van je leidinggevende.

Spreken de werkzaamheden van Reiniger in de voedselverwerkende industrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!