Balie-/shopmedewerker

Waar werk je?

Als balie-/schopmedewerker werk je bij bedrijven in diverse branches in de groothandel. Dit zijn bedrijven met grote magazijnen waar klanten hun producten kopen. Jij helpt de klanten bij het afhalen of kopen van hun orders. Bij een horeca groothandel betekent dit bijvoorbeeld dat je restauranteigenaren helpt bij het vinden van de juiste producten in het winkelmagazijn.

Wat doe je?

Tijdens je werkzaamheden ontvang je goederen van de leverancier of help je klanten bij de balie. Wanneer goederen binnenkomen, controleer je door middel van een pakbon of de bestelling goed is. Je checkt de aantallen en de kwaliteit van de bezorgde goederen. Indien er iets niet klopt, overleg je dit met je leidinggevende. Je verkoopt goederen of je haalt deze uit de magazijn om het verzendklaar te maken voor een klant. Vervolgens handel je dit administratief af. Wanneer klanten vragen hebben, ben jij degene die hen op een juiste manier te woord staat en hen goede advies geeft.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een professionele en servicegerichte houding. Je luistert goed naar de klant om zo het juiste advies te kunnen geven. Ook moet je een commerciŽle instelling Je moet makkelijk overweg kunnen met bestelsystemen, want in opdracht van je leidinggevende doe jij de bestellingen.

Spreken de werkzaamheden van Balie-/ Shopmedewerker je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!