Ondernemer/manager recreatiedieren

Waar werk je?

Als ondernemer/manager recreatiedieren werk je als ondernemer of leidinggevende bij een bedrijf of instelling waar recreatiedieren gehouden worden. Denk aan een kinderboederij, dierentuin, dierenasiel en noem maar op.

Wat doe je?

Je organiseert en coördineert de activiteiten voor klanten, bezoekers én medewerkers. Je denkt mee en helpt mee bij evenementen, PR-activiteiten en voorlichtende activiteiten. Denk bijvoorbeeld een aan open dagen, een expositie of bijvoorbeeld rondleidingen aan bepaalde groepen mensen (gehandicapten en kinderen)). Ook behoort het (laten) ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal tot jouw werkzaamheden. Je draagt hier ideeën voor aan en je overlegt met collega's en bijvoorbeeld bedrijven die je hierbij nodig hebt.

Wat moet je kunnen?

Je signaleert kansen en bedreigingen die te maken hebben met het voortbestaan van je onderneming en speelt hierop in. Daarnaast heb je een proactieve houding, waarbij je rekening moet houden met gezondheid en welzijn van de dieren en met de veiligheid van mens en dier. Ook ben je klantgericht en je ervan bewust dat je een goed imago moet opbouwen.

Spreken de werkzaamhedenvan Ondernemer/Manager Recreatiedieren je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!