Allround sloper

Waar werk je?

Als allround sloper ben je werkzaam in de sloopbranche die uit verschillende soorten bedrijven bestaat. Het merendeel van deze bedrijven bestaat uit middelgrote en kleine bedrijven. Deze bedrijven richten zich op werkzaamheden binnen de sloopbranche.

Wat doe je?

Jij wordt als allround sloper vaak ingezet bij het slopen van (delen van) grootschalige projecten, unieke en complexe projecten. Je voert je werkzaamheden veelal op een slooplocatie uit zowel binnen als buiten waarbij het kan gaan om renovatiesloop of totaalsloop. Bij renovatiesloop werk je meestal met handgereedschap en klein materieel en bij totaalsloop assisteer je vaak de machinist.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: renovatiesloop, totaalsloop, bodemsanering en asbestsanering. De sloopwerkzaamheden kunnen worden opgedeeld in sloop in de bouw en infrastructuur en industrieel.

Wat moet je kunnen?

Voor een optimale taakuitoefening is het belangrijk dat je een professionele beroepshouding hebt, waarbij je gericht bent op veilig en gezond werken, je weet verantwoordelijkheid te nemen, je bent kostenbewust en communiceert met je teamleden.

Spreken de werkzaamheden van allround sloper je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!