Gezel stukadoor

Waar werk je?

Als gezel stukadoor werk je bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in de afbouwbedrijfstak. Je voert je werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers binnen de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw (zowel nieuwbouw als onderhoud), renovatie en restauratie. Je werkt op wisselende locaties, zoals in kantoorpanden, particuliere woningen, ziekenhuizen.

Wat doe je?

Als gezel stukadoor voer je diverse typen stukadoorwerk uit, zowel binnen (stukadoren van wanden en plafonds) als buiten (stukadoren van gevels) en houd je hierbij rekening met weersomstandigheden en het werken op hoogte. Afhankelijk van het type bedrijf kunnen de werkzaamheden geconcentreerd zijn op bepaalde typen stukadoorswerk.

Wat moet je kunnen?

Je kunt goed samenwerken, communiceren en je weet je te verplaatsen in de wensen en eisen van de klant. Je bent kwaliteit-, resultaat- en oplossingsgericht en je bent in staat om flexibel om te gaan met de verschillende omstandigheden waarin je werkt en waarmee je wordt geconfronteerd.
(Persoonlijke) Veiligheid, Arbo en milieu zijn van groot belang in deze sector. Je weet je dan ook goed aan deze voorgeschreven Arbo-, milieu- en veiligheidsvoorschriften te houden.