Monteur werktuigkundige installaties utiliteit

Waar werk je?

Wanneer je klaar bent om aan het werk te gaan kun je dit doen bij verschillende bedrijven. Hierbij kun je denken aan grotere installatiebedrijven, hierbij gaat het om bedrijven die producten ontwikkelen op het gebied van elektrotechniek zoals verschillende systemen en apparatuur.

Wat doe je?

Jij bent na het behalen van je opleiding een specialist op het gebied van installatietechniek. Het werk brengt veel afwisseling en geen dag is hetzelfde. Wat belangrijk is tijdens de werkzaamheden is het letten op de strenge regels die opgesteld zijn om de veiligheid te waarborgen. Taken die je uitvoert zijn o.a. het aanleggen van grotere werktuigbouwkundige installaties.

Wat moet je kunnen?

Kwaliteiten die van belang zijn om te hebben als monteur werktuigkundige installaties utiliteit zijn onder andere het hebben van technisch inzicht en goed samen kunnen werken. Werken binnen goede teams is van belang tijdens de werkzaamheden. Daarnaast ben jij een persoon die handig te werk kan gaan en logisch nadenken niet meer dan normaal vind.