Anagram loopbaanadvies


Dorothé Pietersma

Regio's:
Groningen, Drenthe
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

Op zoek naar de baan die bij je past.

Je bent klaar met je studie en de wereld ligt aan je voeten. Althans, zo zou het moeten zijn. In de praktijk kan dat behoorlijk tegenvallen. Er blijkt niet zoveel werk te zijn in jouw richting. Of overal zie je advertenties waar men werkervaring vraagt. Wat nu?

Veel studenten zullen dit probleem herkennen. Je bent dus niet de enige. Toch kun je, ook met weinig werkervaring, de baan vinden die bij je past. Dat gaat misschien anders dan je gewend bent.

Je CV achterlaten op een site, solliciteren op vacatures, natuurlijk kun je dit blijven doen maar de kans dat dit het gewenste resultaat oplevert, is klein.

Wist je dat de meeste mensen werk vinden via iemand die ze kennen? Je netwerk is dus belangrijk. Je moet weten hoe je hier gebruik van maakt en hoe je dit uitbreidt.

Anagram kan jou helpen je netwerk te vergroten. Je leert hoe je bij een bedrijf binnen kunt komen voor een netwerkgesprek, je brengt je eigen netwerk in kaart en kunt daar gebruik van maken. Natuurlijk heeft ook je coach een netwerk waar je een beroep op kunt doen.

Meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Effectief studeren

Haal je onvoldoendes terwijl je wel de nodige uren met de lesstof bezig bent? Dat is frustrerend en helemaal niet nodig. Natuurlijk wil je niet de hele week bezig zijn met je studie. Ook je werk en sociaal leven vragen aandacht.

Bij Anagram kan je leren om effectief te studeren zodat je rust hebt in je hoofd en betere resultaten haalt. Je leert je tijd goed in te delen zodat je naast de studie ook toekomt aan andere activiteiten die voor jou belangrijk zijn.

Meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op met de coach