West Career Development


Robbin Jansen

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC

Met betrokkenheid en passie begeleid ik mensen in hun loopbaan- en studiekeuze of richting ander (passend) werk.
De vele gesprekken die ik inmiddels heb gevoerd hebben ertoe bijgedragen dat (vak) mensen bewust zijn van het belang van loopbaanontwikkeling, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het zetten van stappen. Out-of-the box denken is een must.

Coaching stimuleert je om zelf na te denken en bewuste keuzes te maken over verschillende vraagstukken. Ik wil regie over mijn loopbaan, hoe pak Ik dat aan? Hoe kun jij jouw talent het beste inzetten? En niet onbelangrijk, hoe hou je plezier in het werk? Wat heb je daarvoor nodig?

Eigenlijk is geen vraag te gek.

West Career helpt je stapsgewijs op weg

Uit ervaring weet ik hoe uiteenlopend ambities en wensen kunnen zijn. Daarom luister ik graag eerst naar jouw verhaal. Vervolgens onderzoeken we welk doel je wilt bereiken. Samen bepalen we welke heldere, haalbare en concrete stappen je daarvoor moet maken en ontvang je desgewenst ondersteuning bij elke stap op weg naar jouw doel.
Wat dit doel ook is, één ding staat van tevoren vast. Aan het einde van het traject heb jij een loopbaanplan, de kennis, het inzicht en het vertrouwen om de regie over jouw loopbaan te voeren.

Kies je voor West Career dan kies je voor maatwerk

Afhankelijk van de doelstelling van onze gesprekken wordt er aandacht besteed aan een (verkort)loopbaanonderzoek. Jij wordt arbeidsmarkt klaar gemaakt. Dit wordt gerealiseerd door aandacht te besteden aan het onderzoek naar de 3 loopbaanvragen “Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?”
Hiervoor kunnen testen, opdrachten en vragenlijsten worden ingezet. Op basis van een persoons- en een werkprofiel wordt in aansluiting hierop onderzocht welke banen en functies voor jou in aanmerking komen en welke (aanvullende) opleidingen/trainingen/cursussen hiervoor interessant zijn.

Arbeidsmarkt klaar maken zorgt ervoor dat jij open staat voor alle kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, een heldere focus hebt, jouw zelfbeeld op orde is en hierdoor weet wat jij wil.

Indien gewenst zullen jouw job marketingactiviteiten onder de loep worden genomen. Door inzet van de juiste media (zoals LinkedIn) en middelen (o.a. cv en elevator pitch) zal aandacht worden besteed aan personal branding.

Job marketing zorgt ervoor dat jij regisseur bent van jouw eigen loopbaan, jezelf als product of oplossing aan een werkgever kan presenteren, jouw eigen arbeidsmarkt actief en directer weet te benaderen en dat jouw netwerk goed in kaart is gebracht.

Ik werk vanuit de Randstad.
Afspraken kunnen plaatsvinden op eigen kantoor, jouw school of desgewenst een locatie bij jou in de buurt.

Heb jij ook interesse in een gesprek? Neem gerust contact op.
Ik ben bereikbaar via telefoon, e-mail of website www.westcareer.nl

Tips & advies

Persoonlijke quote: “Creëer nu je eigen toekomst voordat een ander het voor je doet”

Neem contact op met de coach