Matser Career Consultancy

Eltensestraat 53
6922 JA Duiven
Matser Career Consultancy

Petra Matser

Regio's:
Gelderland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC

studiekeuze, beroepskeuze, outplacement, loopbaancoaching, sollicitatietraining

Een loopbaan begint bij de juiste studiekeuze. En op de drie studenten stopt met zijn studie in het eerste jaar. In het tweede jaar is dat nog eens 30 tot 35 procent. Hoe komt het dat zoveel jongeren een verkeerde studiekeuze maken? En hoe moet je een studiekeuze maken als je niet goed weet wie je bent en wat je kan? Uit honderden studies? Met de komst van het leenstelsel kunnen de kosten voor een studieswitch ook nog eens hoog oplopen. Allemaal redenen die maken dat het maken van de juiste studiekeuze heel belangrijk is en je dat niet even in een half uurtje bedenkt.

Iedere medewerker is verantwoordelijk voor de eigen loopbaan. Er kan dan ook een moment komen dat men zich afvraagt of de huidige functie over een paar jaar nog net zo bevredigend en passend zal zijn als die nu is. Of dat de huidige functie, na alle (organisatie)veranderingen nog wel de juiste is.
Loopbaanadvies helpt de medewerker bij het maken van een weloverwogen keuze voor de toekomst en is gericht op het vinden van nieuwe passende uitdaging. Dat kan binnen maar ook buiten de eigen organisatie zijn.

Elk traject start met een grondig onderzoek naar je persoonlijke talent en motieven. Waar ben jij goed ? Wat vind je leuk om te doen ? Waar liggen jouw talenten ? Hoe zien jouw toekomstdromen er uit ? Wanneer je antwoord kunt geven op deze vragen, zal dit je helpen bij het maken van een goede keuze.

Kwaliteit en het leveren van maatwerk staan centraal in de dienstverlening van Matser Career Consultancy. De begeleiding wordt afgestemd op individuele wensen en behoeften van de student en/of de betrokken medewerker. De aanpak is flexibel en gericht op resultaat.

Trajecten beginnen altijd met een gratis intakegesprek. Daarbij zijn een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen een belangrijke voorwaarden voor resultaat. In dit gesprek wordt verder het doel, de duur, de verwachtingen en het beoogde resultaat van het traject besproken en afgestemd. Bij overeenstemming wordt gestart met het traject dat bestaat uit een of meerdere gesprekken van 1 tot 1,5 uur.

Als senior-consultant heb ik jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in de beroepskeuze en de loopbaanadvisering, coaching en training. Daarnaast werk ik als docent sociale en communicatieve vaardigheden binnen het HBO en weet dus als geen ander hoe belangrijk maar ook hoe moeilijk de juiste studie-, en dus op termijn beroepskeuze, kan zijn.

Ik ben Noloc erkend Register Loopbaanprofessional.

Meer weten?
Voor meer informatie zie www.matser.biz of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op met de coach