Buro RIJK

Vondellaan 60
4624 HN Bergen op Zoom
Buro RIJK

Maureen Hoekstra

Regio's:
Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze
Certificaten:
NOLOC

Als je weet wie je bent, dan pas kun je een weloverwogen goede keuze maken, die aansluit op je persoonlijkheid. Dat is een duurzame keuze, waar je je hele leven profijt van zult hebben. Weten wat je wilt, creŽert focus en rust.

Ik help mensen die worstelen met hun loopbaan- of studiekeuze. Samen gaan we ontdekken waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Je bewust te maken van je gedachten, zodat je niet zo geleefd wordt, maar het gevoel krijgt zelf aan het roer te staan en de regie te hebben, want zonder regie is het lastig een keuze te maken
Door het traject krijg je inzicht in 'wie je bent', 'wat je kunt' en 'wat je wilt'. Hierdoor ontdek je je talent, waardoor er een match te maken is wie je bent en wat je kunt, zodat je je persoonlijk geluk en succes kan bereiken voor de langere duur.

Dit doe ik door je te begeleiden in een coachingstraject of workshops in het onderzoeken van je talenten en drijfveren. Ik werk graag met schrijf- en creatieve oefeningen. Testen zet ik zo min mogelijk in, dit zijn momentopnames en geen enkel mens is een momentopname.

Als freelance coach kun je me inhuren voor:
  • 1 op 1 coaching gericht op loopbaan-, studiekeuze- en outplacement - workshops gericht op loopbaanoriŽntatie en studiekeuze

Maureen Hoekstra
Buro RIJK, Regie In Je Keuze
www.burorijk.nl
[stuur een e-mail]
[klik hier voor het telefoonnummer]

Tips & advies

De eerste lijnen van een schilderij zijn het moeilijkst. Als die eenmaal gemaakt zijn, wordt het inkleuren van het beeld makkelijker en komt het beeld inzicht!

Neem contact op met de coach